-->


Здравейте приятели! Любимата ни игра Pandanda за жалост вече е затворена. Една от главните причини е финансова. Може само да се надяваме Pandanda отново да отвори врати. Ако и вие силно го желаете като екипа на Pandanda Blog BG харесайте страницата в facebook --> facebook.com/DaOtvorimVratiOtnovoVPandanda

mPandanda

Здравейте панди,

Времето лети и от 2012 до сега изминаха 5 години,  а с това и 5 години от както Панданда официално беше замразена.  Все още обаче не сме изгубили надежда и за щастие през тези години излязоха няколко версии заместители.

След iPandanda и FreePandanda сега най-извесна е mPandanda,  която съществува вече 2ра година  и за сега изглежда обещаваща,  затова ако не сте се регистрирали можете да го направите тук.

Там до скоро беше страхотно,  защото беше месец на Зимните олимпийски игри и играта отбелязва това. Имаше огромна планина за спускания,  хокей игрище и ледена пързалка.


А също така от играта направиха заявка, че ще отразят и следващите големи спортни събития като СуперБол и Световното първенство по футбол 2018.

-bobo96

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!