-->


Здравейте приятели! Любимата ни игра Pandanda за жалост вече е затворена. Една от главните причини е финансова. Може само да се надяваме Pandanda отново да отвори врати. Ако и вие силно го желаете като екипа на Pandanda Blog BG харесайте страницата в facebook --> facebook.com/DaOtvorimVratiOtnovoVPandanda

Опасна ли е iPandanda?

Здравейте панди,

От няколко дни се опитвам да разбера малко повече за iPandanda. Да това, че отново можем да я играем е страхотно, но дали е и безопасно. По рових се тук там и разбрах много неща.

Като за начало iPandanda и Pandanda са две различни неща. Оказва се, че iPandanda е просто фалшив сървър, който незаконно без знанието Sunelaf Studios работа. За нас е радостно, че играта се завърна, но това което правят от iPandanda е кражба на авторски права.

Освен, че откраднали авторските права на играта, iPandanda застрашава и всички нас потребителите на играта като подлага данните ни на показ. Ние от наша страна пък ги предоставяме на лесен за разбиване сайт, който по всяко време може да не лепва вируси.

Аз лично ще уредя влизането ми в играта. Тъй като iPandanda е опасно място за мен и моя компютър. Не мога да ви накарам, а само единствено да ви посъветвам да се нащрек за нередности и да ни сигнализирате.

И помнете всяко различно от www.pandanda.com не е PANDANDA!!!!!!

-bobo96

7 коментара:

Анонимен каза...

dano tiq Sunelaf Studios ne razberat za6toto ima6e Ipandanda1 i tq be6e za edin den!!

Bobbyrangelov каза...

Ако разберат имат пълното право да я спрат защото този сървър е краден !!! :)

Unknown каза...

Ами дали ако админите на Pandanda се оправят с финансите дали ще пуснат отново играта?

Bobbyrangelov каза...

И аз не знам може само да се надяваме това да се случи!

Анонимен каза...

Да, прав си, че е страхотно, че отново можем да я играем и е добре да знаем това което си разбрал. Аз се регистрирах преди няколко дни и нещата там не са като в старата игра. Например, когато събираш разни неща, като зеленчуци не се появяват в раницата както и всички останали които се събират. Наистина, в тази игра нещо не е наред.

Анонимен каза...

Na men daje ne mi pozvolqva da se registriram. Purvonachalno strashno se zaradvah, no ne, tova opredeleno ne e nashata pandanda.

Анонимен каза...

da za6toto az ne moga da si napravq registratsiq a predi mogex da si napravq zna4i v taq igra ima ne6to

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!