-->


Здравейте приятели! Любимата ни игра Pandanda за жалост вече е затворена. Една от главните причини е финансова. Може само да се надяваме Pandanda отново да отвори врати. Ако и вие силно го желаете като екипа на Pandanda Blog BG харесайте страницата в facebook --> facebook.com/DaOtvorimVratiOtnovoVPandanda

Pandanda я няма, но живота продължава.


Здравейте приятели,

Година и половина след спирането на Pandanda още живеем с надеждата, ще тя някой ден ще се завърне. Междувременно iPandanda също затвори врати. Копието не издържа и година, а с него изчезнаха и всичките ни допири до играта.

Не знам дали сте разбрали, но от създателите на Pandanda пуснаха нова игра Foxotic. Нейна бета версия свърши и сега чакаме играта да тръгне официално. До тогава можете да давате своите идеи и да следите всичко около Foxotic тук. http://foxotic.com/forums/

Тази година блога ни стана на 3 години. Естествено след края на Pandanda той не е толкова активен колкото ние се щеше, но за жалост нищо не зависи от нас и ние няма какво да направим. В чест на тези 3 години ви поздравяваме с кадрите на едно от нашите партита.

Харесайте фейсбук страницата ни тук и подкрепете нашата кампания за отварянето на Pandanda. Заедно сме по-силни и заедно ще успеем.

-bobo96

1 коментар:

Анонимен каза...

панданда страшно ми липсва а с това клипче се върнах назад във времето и си спомних колко хубав беше благодаря ви !

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!