-->


Здравейте приятели! Любимата ни игра Pandanda за жалост вече е затворена. Една от главните причини е финансова. Може само да се надяваме Pandanda отново да отвори врати. Ако и вие силно го желаете като екипа на Pandanda Blog BG харесайте страницата в facebook --> facebook.com/DaOtvorimVratiOtnovoVPandanda

Welcome to Free Pandnada

Здравейте панди,

Ако още не сте разбрали Pandanda отново се появи. Естествено не Pandanda, но изключително подобна на нея игра.



Free Pandanda, (fpdn.me) е копие на Pandanda. В нея можем да правим почти всичко, като и в оригинала с малки изключения. Много по-добра е от предната iPandanda, не само от гледна точна на забавление, но и от гледна точка на защита на потребителя.

Разликите между тази игра и оригинала са малки. Не можеш да изпълняваш задачи (куестове). Но пък за сметка на това можеш да си купиш всички дрехи изискващи по-високо ниво, а също така, пони и дракони и то безплатно. Елит членството (или т. нар. мембърство) също го няма, така, че всички дрехи в магазина за дрехи са на разположение и то безплатно. Общо взето всичко е безплатно.

Зинг е на мястото си и е в готовност да раздава подаръци естествено срещу скромните 10 билета, както е било винаги. Тази седмица подаръка е балон с звезда. Естествено винаги можеш да избереш и жълтиците, но това ще е безсмислено, защото така или иначе всичко е безплатно.

Имаме и нови граждани, които са разпръснати из цялата страна. На първо място Елза (Elsa), която се намира в Bear Hollow, раздава дрехи и мебели. Там също са и Beta Marchant и Санта (Santa). Санта раздава коледни дрехи, докато от Betaa Marchant можем да си купим тениска (IM A BETA), което може да се разтълкува, че играта е в бета теста и тепърва ще се развива и ще има подобрения. В Pawthorne Forest пък се натъкваме на 3 нови панди ( Аndew, Greg и Мike ). За сега нямат никакви функции, но очакваме за напред да заемат важна роля в играта. В Западната Пазарна Улица ( West Market Street ) точно пред дискотека Лилавата Врата (The Purple Door) можете да се натъкнете на дракона Аука (Auka), който с радост ще ви продаде дракони отново безплатно.

За жалост игрите Pen The Pig и Line Four не може да се играят, но се надявам това да се оправи съвсем скоро. Също така и ловът на духове не може да бъде практикуван. За разлика на това обаче ловът на зайци е в разгара си и времето, в което можем да си починем след лов е намалено. Така през по-малко от минута се впускаме в гонитба на зайци,

И за финал един съвет не натискайте върху календара, защото той не зарежда и ще ви се наложи да се рестартирате, което не особено приятно.

Очаквайте още информация за регистрирането и сдобиването с домашен любимец съвсем скоро. Ако имате въпроси не се притеснявайте да ни ги зададете в нашата страница "Въпроси"!

- bobo96

1 коментар:

Анонимен каза...

Tova sa veche strahotni novini :)

Публикуване на коментар

Моля пишете на кирилица!